15. syyskuuta 2015

Nutrisse Truly Blond

Viime viikolla minulle tuli ylläri paketti Lorealilta (Blogiyhteistyö). Kyseisessä paketissa oli vaaleille hiuksille suunnatut hiustenhoito tuotteet. Otin tuotteet heti kokeiluun nimittäin hiuksillani on tapana muuttua pissan keltaisiksi ajan myötä. Hopeaan taittava hoitoaine teki tehtävänsä, keltaisuus poistu ainakin osaksi tai niin paljon kuin pystyi poistamaan ja hiuksista tuli samalla ihanan silkkiset. Märkiin hiuksiin suihkutettava vaalentava suihke vaalentaa ja antaa hiuksille kiiltoa. Olen joskus ihmetellyt miksei päivittäistavarakaupoissa myydä vaaleille hiuksille suunnattua hopea shampoota tai hopea hoitoainetta.Tilanne taisi olla joku tällainen että olin jossain midle of no where, olisikos ollut Kirkkonummella ja olisin tarvinnut just hopeashampoota mutta ei myyty missään. Minkäs teet, oli varmaan hienot keltaiset hiukset jonkin aikaa. Onneksi siihen on nyt tullut muutos ja nämä tuotteet löytyvät päivittäistavara kaupoista.

Last week I got a surprise package from Loreal (Blog Cooperation). That package contained hair care products aimed for blonde hair. I took the products immediately for test namely my hair have a tendency to change in to urea yellow over time. Silver Refractive Conditioner made it duties, The yellowish tone disappeared at least partly or as much as it was able to remove from my hair and made the hair at the same time wonderfully silky. On wet hair  i sprayed whitening spray that whitens and gives the hair a great shine. I have sometimes wondered why grocery stores don´t sell for blonde hair silver shampoo or silver conditioner. The situation in question was something like I was middle of nowhere like for example in Kirkkonummi and I needed silver shampoo but they didn´t sell it anywhere there. But what can you do I probably had fine yellow hair for a while. Thank god there has now been a change and you can find this products in grocery stores.
11 kommenttia:

 1. Jess! Pitääkin mennä ostamaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi toimiva kaksikko noi tuotteet :)

   Poista
 2. sä oot niin feikin näköinen - feikkihuulet, hiukset, ripset, kulmakarvat, feikki rihkamakorut, logot näkyy, varmana tissitki käyty hakee tallinnasta, palaneet puhkiblondatut hiukset. sussa ei oo mitään aitoo :D mieti nyt vähän tota sun lookkii... luonnollisuus ja luonnollinen kauneus kunniaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun oli ihan pakko julkaista tämä kommentti vaikka en periaatteesta julkaise mitään haukkumis kommentteja mut tää oli niin hauska. Korjaan heti alkuun että tissini on ihan suomesta. Entäs jos haluunkin olla jossain määrin feikki so what jokainen saa olla mitä haluaa. Kiss kiss hani toivottavasti pääsit purkaa sun omaa pahaa oloa.

   Poista
 3. Eikä mikä kommentti.. Taas joku kateellinen anonyymi liikenteessä 😃 oot tosi nätti !

  VastaaPoista
 4. Tainnut photoshoppaus mennä yli kämmenen sinulla. Silmänrypyt vedetty niin sileeks niin että koko naamakin näyttää keltaiselta.taidat häpee sitä että sulla on ryppyjä kun noin siloittelet kasvojasi :D

  VastaaPoista
 5. Heittarit heittaa! Hyvä pia! Jatka samaa rataa äläkä ikinä muutu!

  VastaaPoista
 6. Heippa Pia! Sulla on ihana kirjoitus ja blogi. Ei kannata pistää omaa positiivista energiaa tollasiin negatiivisiin tyyppeihin.
  Oot kaunis ja ihana oma itsesi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Kersti Kiitos paljon <3 Kuin myös!!

   Poista