15. kesäkuuta 2015

Hyvä rusketus

Nuorempana kävin useasti solkussa joskus oli sellaisia viikon maratoneja jolloin käytiin joka päivä. Iho kiittää. Oma ihoni on kuitenkin sellainen että ei hirveän helposti pala auringossa. Olen nyt kaks vuotta syönyt joka kevät karotenoideja jotta rusketus säilyisi pidempään. Tabletit suojaa myös ihoa palamiselta. Kuurin pitää aloittaa noin 2-3 viikkoa ennen auringonottoa ja jatkaa koko aurinkojakson ajan.Samaan tilaukseen laitoin myös porkkana öljyn. Nyt odotellaan sitten vaan lämpimiä kelejä tai sitten se on mentävä köyhänmiehen ulkomaanmatkalle eli solkkuunInnostuin vähän vaatekollaasien tekemisest ja tein tällaisen asukokonaisuuden. Ehdottomasti pakko saada tuollainen virkattu toppi.

fashion


4 kommenttia:

 1. Olet onnekas kun ihosi ei pala herkästi, mutta muista myös aurinkorasvat :) Mulla palaa hirmu herkästi ja olen myös käyttänyt noita aurinkokapseleita useamman kesän ajan. Unelmoin rusketuksesta, mutta haaveeksi se jää aina kun on sellainen perussuomalainen kalpea tapaus :D Laita sitten tuloksia tuosta porkkanaöljystä :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin että varsinkin ulkomailla kannattaa käyttää aurinkorasvaa :o Suomen aurinko ei ole niin vahva yleensä mutta vaaleammalle iholle kannattaa laittaa aurinkrasvaa. Varmasti laitan :)

   Poista
 2. Päätin etten enää tänä vuonna ota aurinkoa vaan hankin päivetyksen purkista. Täytyin kuitenkin jo kolme ja nolla niin iho ei tästä enää nuorene :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kome ja nolla hyvin sanottu :) etsä kyll näytä kolme ja nollalta <3 mä vaan rakastan aurinkoa ja tarviin d-vitamiinia muutenkin kuin purkista :D

   Poista