1. huhtikuuta 2015

Talviloma

Loma alko ja etelään piti mennä mutta joo katsellaa sitten myöhemmin. Ei oikein löytynyt mitään sopivaa ja kivaa matkaa. Uskon intuitioon ja kohtaloon, ei ollut varmaan tarkoituskaan että olisin mennyt lentokoneeseen niitä on tullu alas tässä lähiaikoina jonkin verran. Onni onnettomuudessa ostin sitten säästörahoilla uuden kameran tai oikeestaan ihan uuden koska minulla ei ennestään ollutkaan kameraa. Päädyin loppujen lopuksi tähän olympus pen E-PL 7 vaikuttaa hyvältä! Jatkossa saatte sitten nähdä sen kameran valokuva laatua.Treffattiin Patun kanssa otettiin pari asukuvaa ja käytiin hakee mulle se kamera. Viikonloppuna ois sitten suunnitelmissa Hangon reissu

Farkut MANGO // Huivi LV

Paita BURBERRY // Takki JC // Laukku PRADA2 kommenttia:

 1. Hei,

  Löysin sun blogin kun olit kirjoittanut Natalien blogiin. Ajattelin heti, että täähän vois olla mielenkiintoinen blogi, muitta kun aloin lukemaan niin harmistuin hieman. Tekstin perusteella vois luulla kirjoittajaa teiniksi. Todella raskasta luettavaa kun kielioppi ei ole hallinnassa ja tykkään että blogissa kirjoitetaan esim.kirjakielellä. Jos haluat menestyä bloggaajana, kiinnittäisin tekstiin paljon huomiota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!

   Kiitos palautteesta, ongelma on jo tiedossa. Kirjoittaminen suomeksi on mulle uus juttu nuorena kirjoitin päiväkirjaa mutta sekin oli ruotsiksi niin en ole suomeksi kirjoittanut juurikaan mitään eli tää on harjoitteluu ja uskon että opin tästä pikkuhiljaa :) mietin ekaksi että teenkö vain kuvapainoitteisin blogin mutta tämä on enemmän minun tapaista myös kirjoitella ja jakaa mielipiteitäni.

   Poista