22. huhtikuuta 2015

Maca


Heippa tsirbulat! Nyt olisi vuorossa sitten hyvinvointi postaus. Pidän itsestäni huolta liikkumalla, syömällä terveellisesti ja monipuolisesti. Olen myös superfoodien ystävä ja ehdoton suosikkini on Maca. Ostin Maca jauhetta ensimmäisen kerran syys-talvella. Yllätyin todellakin kun maistoin sitä, miten kukaan pystyy syömään tällaista, mihin tätä kuuluu laittaa? Kuulin että teehen on hyvä laittaa ja silleen se meneekin alas. Sanoisin että Maca on todellinen Superfood sanan jokaisessa merkityksessä. Maca sisältää adaptogeeniä. Nimi adaptogeeni viittaa myös sopeutumiseen (engl. adapt; sopeutua), adaptogeeni on älykäs aine joka hakeutuu kehossa sinne missä jotakin on epätasapainossa ja korjaa tilannetta.

True story short miten olen saanut todistettua että Maca todellakin toimii.


Ystäväni valitteli syysväsymästä, ajattelin heti että teenpä hänelle pienen testin. Sekoitin Maca jauhetta smoothien sekaan, katsoin siinä vieressä että maistaako hän sen maun läpi no sinne meni eikä maistanut mitään. Myöhemmin päivällä hän sitten laittoi minulle viestiä että ” vitsit on kyllä jotenkin paljon energisempi olo tänään”. Kerroin hänelle sit mitä olin tehnyt, olin itsekin ihan hämillääni että tehosiko se oikeasti noin hyvin ja nopeasti. Tämän jälkeen olemme syöneet Macaa, mutta pikkuhiljaa se on jäänyt pois koska en todellakaan jaksa juoda teetä joka päivä. Ystäväni söi sitä sellaisenaan kraanan alle ja vettä päälle.


Mutta nyt Maca on käynyt muodon muutoksessa ja löytyy tabletti muodossa! Tämä tuote löytyy taas minun vitamiini hyllyltä.

Sain yhteistyössä Hyvinvointi tavaratalon kanssa ottaa nämä koekäyttöön.


Superfoodit netistä
Suomen laajin valikoima superfoodeja, tarjoushinnoin Hyvinvoinnin Tavaratalosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti