26. tammikuuta 2015

Pasta Bolognese á la Aurajuusto

Varmaan tiedätte kun on aina kausittain himo johonki tiettyyn ruokalajiin tai ruoka tuotteeseen mun kestosuosikki on Aurajuusto sitä menee ihan missä muodossa vaan missä vaan. 
Kokeilin sitä pasta bologneeseen ja sopi muuten hyvin  :)



Pasta Bolognese á la aurajuusto

2-3 hengelle


Gnocchi pastaa 250g

Puolikas Aurajuusto
Dolmio pastakastike
Basilika
Jauhelihaa 400g
1 Sipuli




Pilkot sipulin ja laitat veden kiehumaan. Paistat jauhelihan ja lisäät sipulin. Lisäät kastikkeen jauhelihan ja sipulin sekaan, parastahan siitä tulee jos itse suurrustaa ja maustaa kastikkeen ja lisäät tuoreet tomaatit mutta tämä on pikaversio. Laitat Gnocchit kiehumaan 12-14 min lisää tilkka öljyä, ripottele aurajuusto paloja annoksen päälle ja basilikan lehti ja voilá ateria on valmis nautittavaksi.

Tosi helppo ateria kiireen keskellä tehdä arkisin, jäi vielä töihinkin mukaan otettavaksi.

3 kommenttia:

  1. Herkulliselta näyttää! Tuli oikeen vesi kielelle :D Mulla ois sellanen toive, että voisitko tehdä kämpän esittely postauksen? :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä maistu :) varmasti jossain vaiheessa kun saan siivottua kunnolla teen kämppä postauksen.

    VastaaPoista
  3. Nam nam! :) On kyllä ihanan näköinen annos! :) Täytyy ehdottomasti joskus kokeilla! Aurajuusto on parasta!<3

    VastaaPoista